Vektløftingskurs

Vektløftingkurs

Olympic Weightlifting - Level 1 (Beginner)

Har du lyst til å lære snatch, clean, og jerk og alle variasjonen av disse løftene som vi kommer til å bruker på våre timer fremover? Da er dette kurset for deg! Gjennom fem uker med kurs danner vi et solid fundament for alle løftene og bygger god grunnstyrke som gjør at du er mer enn klar til å takle alle utfordringer som dagens WOD bringer! Bli med, lær noe nytt og bli en enda råere og sterkere versjon av deg selv!

Når: Tirsdager, 5 uker med oppstart 27. Oktober (27 Okt. til og med 1. Des.)

Tid: 18:30

Pris: 1499kr for x5 uker - inkludert vektløftingsprogrammering med x1 ekstra økter i uken som kan gjøres på egenhånd for ekstra øving.

Olympic Weightlifting - Level 2 (Intermediate)

Har du allerede erfaring med de Olympiske løftene, enten fra Weightlifting timer hos oss, CrossFit timer, eller fra tidligere trening? Dette kurset passer for deg som har lyst til å bli enda bedre teknisk og sette nye PRer i løftene. Du får spesifikke arbeidsoppgaver på hver økt som er skreddersydd for deg og tett oppfølging fra coach underveis.

Når: Tirsdager, 5 uker med oppstart27. Oktober (27. Okt til og med 1. Des)

Tid: 19:30 

Pris: 1499kr for x5 uker - inkludert vektløftingsprogrammering med x1 ekstra økt i uken som kan gjøres på egenhånd for ekstra øving.

DSCF9836

Vektløfting Level 1

1499,-

Vektløfting Level 2

1499,-

DSCF7827

Spørsmål om vektløftingkurs?

Send oss dine spørsmål så svarer vi så fort vi kan!