Shiba Ahmadi

NISJE: Mental trening, Olympisk vektløfting, Toppidrett, Rehabilitering av skader, Oppstart av trening

 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Utdannet Personlig Trener
  • Utdannet kostholdsveileder
  • Årsstudium i Idrettspsykologi
  • Crossfit Level 1
  • Trener 1 sertifisering, Norges basketballforbund
 • Min filosofi

  “A good coach can change a game, a Great coach can change a life”

 • Meg som personlig trener

  Vil du begynne med trening med første gang? Kanskje trene deg opp fra en tidligere skade, lære deg olympisk vektløfting, eller kanskje bruke mental trening som et verktøy til en lettere hverdag?

  Jeg møter deg med oppmuntring, utfordring og trening hvor du får fremgang! Sammen sørger vi for at du får brukt ditt fulle potensiale slik at du kan bli en enda råere, og bedre versjon av deg selv! Jeg har lang erfaring innen toppidrett og har lenge trent idrettsutøvere i alle aldre. Med dine mål og min kunnskap kan vi ta det neste steget, ta kontakt!

 • Treningsbakgrunn

  • Basketball spiller Bærum basket, Eliteserien Norge
  • Landslag Basketball, Norge
  • Trent CrossFit i 3 år
Shiba

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier