Marita Næss

NISJE: CROSSFIT / ERNÆRING

 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Utdannet Ernæringsviter, bachelor i Samfunnsernæring 
  • CrossFit level 1 coach
 • Min filosofi

  Det skal være enkelt å leve sunt

 • Meg som personlig trener

  Min største lidenskap er å finne en enkel måte å leve en sunn livsstil på. Det skal være gøy, ikke føles ut som en byrde. Som coach er jeg en energisk og positiv støttespiller for deg som ønsker å nå dine mål.
   
  Med mye erfaring ved å jobbe målrettet innen toppidrett og trening, ønsker jeg nå å kunne hjelpe andre med det samme. Etter dine ønsker og mål, vil jeg hjelpe deg til å føle mestring og glede med treningen.
 • Treningsbakgrunn

  • Tidligere håndballspiller, Eliteserien/1 Divisjon Norge 

  • Aldersbestemt regionslag/landslag håndball

  • Trent og konkurrert CrossFit siden 2016


Marita

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier