Hanna Olsen

NISJE: Styrketrening & livsstilsendring

 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Personlig Trener, AFPT
  • Bachelor I Retail Design
  • Master i Interiørarkitektur
 • Min filosofi

  Jeg tror at økt forståelse og kunnskap er nøkkelen til en langsiktig løsning hvor du presterer bra, lever bra og trives på veien til målene dine.

 • Meg som personlig trener

  Jeg kan hjelpe deg som ønsker å bli en bedre utgave av deg selv, få gleden for trening tilbake igjen - eller oppdage den, deg som ønsker å oppnå maksimal styrke og/eller muskelvekst eller ønsker en livsstilsendring som varer. Jeg har flere års erfaring som personlig trener og online coach hvor jeg er spesielt opptatt av rutineendring, kvalitet fremfor kvantitet og ikke minst kontinuitet.

 • Treningsbakgrunn

  • Trent styrketrening i 10 år med varierende målsettinger innenfor muskelvekst og styrkeløft, og trener nå mer allsidig og inkluderer løping, vektløfting og CrossFit
Hanna2

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier