Daniel Moore

NISJE: GYMNASTICS & CROSSFIT

 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Utdannet Idrettsfysiolog
  • Utdannet Massage Therapist
  • Sertifisert Personlig Trener
  • CrossFit Level 2
  • Functional Movement Screen 1
  • RockTape Doc Level 1
  • CrossFit Gymnastics, CrossFit Strongman
  • Crossfit Movement and Mobility
 • Min filosofi

  You don't have to be great to start, but you have to start to be great. - Zig Ziglar

 • Meg som personlig trener

  Jeg er opprinnelig fra Australia og har en Bachelor i Exercise Science og er utdannet som Massage Therapist. Jeg er en Level-2 CrossFit Coach og sertifisert Personlig Trener, med mange års erfaring fra CrossFit bransjen i Norge og i Australia hvor jeg har bidratt til å bygge opp ulike treningssenter.

  Dersom du ønsker og bli en bedre CrossFit utøver, forbedre dine gymnastics skills eller bli sterkere kan jeg hjelpe deg med skreddersydd programmering og oppfølging. Er du klar for å prøve noe nytt? La meg hjelpe deg og bli den beste versjonen av deg selv!

 • Treningsbakgrunn

  • Spilt fotball profesjonelt i Australia
  • Trent CrossFit siden 2010
  • CrossFit Regionals 2013,2014,2015, 2016, 2017
  • 6 plass i Norge, CrossFit Open 2015
Daniel Moore

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier