Cecilie Maria Bolander

NISJE: Boksing, Turn, generell styrke- og kondisjonstrening

 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Personlig trener (AFPT)
  • Kostholdsveileder (AFPT)
  • Rehab (AFPT)
 • Min filosofi

  “Never, ever underestimate the importance of having fun”

 • Meg som personlig trener

  Jeg har mye, og variert, erfaring fra egen idrettskarriere som gjør at jeg kan sette meg særdeles godt inn i din treningssituasjon for å forstå dine mål og ønsker. Jeg bidrar med det lille ekstra du trenger av motivasjon for å komme i gang, og pusher deg akkurat nok slik at du oppnår det du ønsker både i daglige treningsforløp og gjennom hele treningsprogrammet. Da jeg til daglig jobber med en variert kundegruppe har jeg allsidighet som gjør at jeg kan tilrettelegge nøye ut fra dine preferanser.

 • Treningsbakgrunn

  • Jeg har vært innom de fleste idretter gjennom barndommen. Men satset på Judo frem til 2019. Siden har jeg gått over til MMA

  • 17 år med Judo, mange år på landslaget og konkurranser på internasjonal nivå 

  • 7 år med BJJ (braziliansk jiu-jitsu)Cecillie Bollander

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier