Du finner oss midt i Oslo sentrum, velkommen inn for en uforpliktende samtale og gratis prøvetime. Vi gleder oss til å møte deg

Åpningstider

Man - Tor 06:15 - 21:15

Lørdag 08:45 - 20:00

Fredag 06:15 - 19:30

Søndag 08:45 - 20:00

Dersom du ønsker å trene utenom disse tidene send oss en mail på info@crossfitgamlebyen.no

crossfit

Hvem er vi

crossfit

CrossFit Gamlebyen ble etablert høsten 2019 med ett mål om å tilby Oslos befolkning et nytt og unikt treningsmiljø hvor alle kan føle seg velkommen, uavhengig av treningserfaring og nivå.

Vårt mål ved CrossFit Gamlebyen er å skape et motiverende miljø der alle våre medlemmer har en mulighet til å bli den sterkeste, sunneste, og beste versjonen av seg selv. Ved å tilby gruppetimer med høyt kvalifiserte coacher, i et positivt og inkluderende miljø, er det ingen begrensninger på hva vi kan få til, sammen og som enkeltmennesker.

Ledelse og Trenere

Vi har blant norges beste coacher i vårt team og samarbeider med en rekke partnere for å gi alle våre medlemmer en unik treningsopplevelse.

Bli medlem hos oss i dag!

OBS! vi har hatt problemer med at alle som har android tlf ikke har kunnet laste ned crossfit gamlebyen appen. Dersom det sendes en mail til info@crossfitgamlebyen.no kveld så sikrer du deg prisen på 599 på kampanjetilbudet. Vi beklager de tekniske problemene. Man kan også melde seg inn via denne siden.