Du finner oss midt i Oslo sentrum, velkommen inn for en uforpliktende samtale og gratis prøvetime. Vi gleder oss til å møte deg

Åpningstider

Man - Tor 06:15 - 21:15

Lørdag 08:45 - 20:00

Fredag 06:15 - 19:30

Søndag 08:45 - 20:00

Dersom du ønsker å trene utenom disse tidene send oss en mail på info@crossfitgamlebyen.no

crossfit

Hvem er vi

crossfit

CrossFit Gamlebyen ble etablert høsten 2019 med ett mål om å tilby Oslos befolkning et nytt og unikt treningsmiljø hvor alle kan føle seg velkommen, uavhengig av treningserfaring og nivå.

Vårt mål ved CrossFit Gamlebyen er å skape et motiverende miljø der alle våre medlemmer har en mulighet til å bli den sterkeste, sunneste, og beste versjonen av seg selv. Ved å tilby gruppetimer med høyt kvalifiserte coacher, i et positivt og inkluderende miljø, er det ingen begrensninger på hva vi kan få til, sammen og som enkeltmennesker.

Ledelse og Trenere

Vi har blant norges beste coacher i vårt team og samarbeider med en rekke partnere for å gi alle våre medlemmer en unik treningsopplevelse.

Om PLAY og Crossfit Gamlebyen

PLAY er norges råeste leverandør av treningsutstyr. I 2019 startet PLAY opp Crossfit Gamlebyen, et Crossfitsenter på hele 2500kvm. Vår visjon er at alle, uansett utgangspunkt, skal kunne bli en del av et herlig treningsmiljø og få den hjelpen du trenger for å bli den beste versjonen av deg selv!