Glenn Rune Olsen

Eier og daglig leder i PLAY

  • Glenn Rune er eier av CrossFit Gamlebyen og Play Sport AS.

    Glenn var tidligere medeier i OneCo, et elektrisk industriselskap med over 800 ansatte. Han solgte sin del av dette selskapet for å fokusere videre på utviklingen av Play Sport og nå også CrossFit Gamlebyen. 

    Glenn bestemte seg for å åpne CrossFit Gamlebyen med en visjon om å skape et sted hvor alle føler seg velkommen til å trene, bli motivert og oppfordret til å være den beste versjonen av seg selv. Glenn ønsker at trening på CrossFit Gamlebyen skal være et av dagens høydepunkter og har derfor satt sammen et team med coacher og ledere av særklasse som vil hjelpe alle å nå sine mål. 

    Glenn er et fantastisk positivt menneske, og kanskje den mest bekymringsløse personen du noen gang kommer til å møte. I hans verden finnes det  ingen problemer. Problemer er kun utfordringer som er til for å løses! Glenn er et skikkelig «JA»- menneske som tar utfordringer på strak arm. I tillegg til å være ansvarlig for den daglige driften på CrossFit Gamlebyen er han alltid tilstede for å skape god stemning, dele ut high-fives, ekstra motivasjon og støtte til de som trenger det.

Glenn Olsen

Sosiale medier