Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får på CrossFit Gamlebyen. Finner du ikke svar på det du lurer på, kan du kontakte oss via e-post.

Hvem kan trene hos CrossFit Gamlebyen?

Alle kan trene hos CrossFit Gamlebyen, uansett alder og tidligere treningserfaring. Vi tilrettelegger treningen til deg og ditt nivå på hver eneste økt. Våre erfarne coacher hjelper deg alltid å finne det riktige alternativet til hver eneste øvelse slik at du får best mulig treningsopplevelse. 

Hvordan melder jeg meg inn?

Du kan melde deg inn på våre nettsider ved å trykke på knappen “medlemskap”, velg ønsket medlemskap, opprett en bruker i vårt system og kjøp ønsket produkt. Husk at alle som er helt nye til CrossFit må gjennomføre vårt introkurs og alle som har CrossFit erfaring.

Hvorfor må jeg ha introkurs?

Alle nye medlemmer som ikke har trent CrossFit før må først gjennomføre vårt Introkurs. Dette er er for å sikre at alle får samme grunnleggende innføring i vår treningsfilosofi og lærer hvilke bevegelsesstandarer, ord og utrykk som er viktig for å fremme teknikk og sikkerhet på våre timer.

Hvorfor må jeg på screening time?

Alle som har CrossFit erfaring og som har tidligere gjennomført et introkurs ved et annet CrossFit må fullføre en screening time før de begynner å trene hos oss. Dette er for å fremme god kvalitet og sikkerhet på vårt senter, sørge for at du får en god grunnleggende innføring i vår treningsfilosofi og forventinger, gjøre en bevegelsesanalyse, hjelpe deg med gymnastics og vektløfting teknikk samt bli kjent med deg og dine treningsmål. 

Hvordan kan jeg se dagens økt?

Dagens økt finner du i Appen “SugarWOD”. Opprett en bruker og søk etter CrossFit Gamlebyen og bruk kodeord CFG2019 for å få tilgang.

Kan jeg ta med en venn på trening?

Ja, du kan alltid ta med en venn på trening! Sørg for at vedkommende først booker en gratis prøvetime gjennom vår App “CrossFit Gamlebyen”.

Hvordan kan jeg kjøpe en Drop-In time hos dere?

Drop-In time kan kjøpes i vår App “CrossFit Gamlebyen”

Når trekkes den månedlige treningsavgiften?

En gang i måneden fra datoen du kjøper medlemskap. Dersom du ønsker en annen trekkdato kan dette endres ved å gi beskjed på info@crossfitgamlebyen.no

Kan jeg fryse medlemskapet mitt?

Ja. Medlemskap kan fryses intill 12 måneder. Dette koster 199kr/mnd. Send oss en mail på info@crossfitgamlebyen.no dersom du ønsker å fryse ditt medlemskap.

Hva er trivselsgaranti?

Vi ønsker at alle skal trives hos oss men skjønner at noen kan være usikre på om vårt senter passer for dem. Ved tegning av 6 og 12 måneder medlemskap er det derfor ikke bindingstid de første to månedene. Dette betyr at hvis du ikke trives hos oss etter to måneder kan du melde deg ut igjen. 

Fornyes medlemskapet mitt automatisk?

Nei, medlemskap fornyes ikke automatisk etter utløpt bindingstid. Når medlemskapet ditt løper ut kan du gi beskjed på info@crossfitgamlebyen.no om du ønsker å fornye samme medlemskap eller kjøpe en ny type medlemskap gjennom Appen “CrossFit Gamlebyen” eller på nettsiden.

Fornyes medlemskapet mitt automatisk?

Ja, vi har studentrabatt på 6mnd medlemskap. Dette koster 1099kr/mnd (ord. pris 1199kr). Alle studenter må sende inn studentbevis på mail ved innmelding eller vise dette i resepsjonen ved første oppmøte på trening. 

Bli medlem hos oss i dag!

OBS! vi har hatt problemer med at alle som har android tlf ikke har kunnet laste ned crossfit gamlebyen appen. Dersom det sendes en mail til info@crossfitgamlebyen.no kveld så sikrer du deg prisen på 599 på kampanjetilbudet. Vi beklager de tekniske problemene. Man kan også melde seg inn via denne siden.