Hva er Crossfit?

CrossFit er konstant varierte funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Alle CrossFit økter er basert på funksjonelle bevegelser med de beste aspektene fra grener slik som gymnastikk, olympisk vektløfting, løping, roing, styrketrening m.m. Det er alltid mye variasjon i treningen, for eksempel kan økten du gjør på en mandag bestå av back squats og box jumps, mens økten på tirsdag er løping, roing, og pull ups. Alle treningsøkter (eller WOD) kan skaleres etter ditt nivå og det innebærer også at selv en nybegynner kan gjøre samme treningsøkt som en erfaren utøver.

På boxen vår står treningsmiljøet i fokus, noe som du vil merke fort på timene. Vimener at hver dag har du en unik mulighet til å være den beste versjonen av deg selv, og på CFG har vi satt oss den oppgaven å hjelpe deg til å oppnå dette: gjennom hard arbeid, svette, smil og glede.

Hos CFG er vi veldig opptatt av god kvalitet både på den instruksjonen som coachene tilbyr, og på programmering av timene. Vi følger treningsprogrammering som er spesifikk til vår box, hvor hver treningssyklus har et unikt fokus, f.eks. styrke, gymnastics, utholdenhet.

CrossFit er en særdeles effektiv treningsform grunnet “tall og data” som ligger i bunn. Vi måler dine resultatet og dermed også dine forbedringer, så du vil kunne se hvor (og når) du har blitt sterke og raskere. Vi lagrer alltid nøyaktige tider og resultater, og i neste alle wods bruker vi tid-tagning og regler for “movement standards”. Dette medfører at all trener likt og følger samme grunnlag for presentasjon.

Våre timer

Play60

Play60 er navnet på våre Crossfit WODs (workout of the day). Denne har varierende innhold, og kan inneholde styrke, kardio, gymnastic, eller en blanding av flere. 

Yoga

Yoga-timene er perfekt for deg som ønsker å forbedre mobiliteten og bygge statisk styrke. Et godt hjelpemiddel til en sunn og frisk kropp og sinn. 

Metcon

Metcon er timene hvor man utfordrer styrke, utholdenhet og gymnastic, men uten bruk av vektstenger og tunge vekter. 

Kickstart

Kickstart er en time for deg som ikke har mye treningserfaring fra før. Bli med en herlig gjeng, få nøye oppfølging av coachen underveis, og kom i form med disse morsomme kickstart-timene!

Mums&Dads

Mums&Dads er timen for deg som er nybakt foreldre, hjemme i barselpermisjon, eller kommende mamma. På timene er både baby og barnevogn velkommen!

Timene er satt opp til styrke og kondisjonstrening som passer alle nivåer. Her tilpasser instruktøren treningen slik at både du som er i pappaperm, kommende mamma eller nylig har født får trening som passer for deg og ditt utgangspunkt.

Med forbehold om godt vær blir timene avholdt i tøyenparken.

DSCF0997

Open Gym

På Crossfit Gamlebyen har man stor plass til rådighet om man ønsker å kjøre eget opplegg noen dager. Med alt ustyret tilgjengelig, er det ingen grenser for hva du kan trene.
Open Gym er åpent hver dag, og har samme åpningstider som gymmet. Det er et populært tilbud blandt våre medlemmer, så det er derfor viktig at reglene under etterfølges.

  • Vask alltid utstyr etter deg! 

  • Rydd etter deg! Ting skal stå slik du fant dem.

  • Shirt on!

  • Ta hensyn til andre når du filmer/tar bilder

Timeplan