Utendørs Trening

Alle dager utenom søndager har vi utendørstrening i Tøyenparken gjennom hele sommeren! Hvis du er en av dem som ikke vil gå inn på gymmet i finværet, eller ønsker å trene ute pga. smittevern, er dette perfekt for deg! Du finner oss ved den store steinen.

Timene ute er de samme som det blir gjennomført inne på gymmet, tilpasset utetrening. 

DSCF9923

Våre timer

Play45

Play45 er navnet på våre Crossfit WODs (workout of the day). Denne har varierende innhold, og kan inneholde styrke, kardio, gymnastic, eller en blanding av flere. 

Yoga

Yoga-timene er perfekt for deg som ønsker å forbedre mobiliteten og bygge statisk styrke. Et godt hjelpemiddel til en sunn og frisk kropp og sinn. 

Metcon

Metcon er timene hvor man utfordrer styrke, utholdenhet og gymnastic, men uten bruk av vektstenger og tunge vekter. 

Kickstart

Kickstart er en time for deg som ikke har mye treningserfaring fra før. Bli med en herlig gjeng, få nøye oppfølging av coachen underveis, og kom i form med disse morsomme kickstart-timene!

DSCF0997

Mums and Dads

Mums and Dads er timen for deg som er nybakt foreldre, hjemme i barselpermisjon, eller kommende mamma. På timene er både baby og barnevogn velkommen!

Timene er satt opp til styrke og kondisjonstrening som passer alle nivåer. Her tilpasser instruktøren treningen slik at både du som er i pappaperm, kommende mamma eller nylig har født får trening som passer for deg og ditt utgangspunkt.

Med forbehold om godt vær blir timene avholdt i tøyenparken.

play2

Open Gym

På Crossfit Gamlebyen har man stor plass til rådighet om man ønsker å kjøre eget opplegg noen dager. Med alt ustyret tilgjengelig, er det ingen grenser for hva du kan trene.
Open Gym er åpent hver dag, og har samme åpningstider som gymmet. Det er et populært tilbud blandt våre medlemmer, så det er derfor viktig at reglene under etterfølges.

  • Vask alltid utstyr etter deg! 

  • Rydd etter deg! Ting skal stå slik du fant dem.

  • Shirt on!

  • Ta hensyn til andre når du filmer/tar bilder

Behandling

Henrik er utdannet naprapat fra Naprapathögskolan i Stockholm, og utdannet personlig trener fra National Personal Trainer Institute i Florida. Henrik diagnostiserer, behandler og forebygger muskel- og leddplager og kombinerer det beste innen behandling og trening for å hjelpe deg på veien til en sterk og smertefri kropp.

Henrik jobber aktivt for at pasienter skal bli bedre og føle seg sterkere mens han legger stor vekt på en helhetlig forståelse av helse, velvære, skader og problemer. Målet med dette er at hans pasienter føler seg godt utdannet og bedre forstår sin kropp og skader.

Henrik ønsker å bidra til at du kan bli den beste versjonen av deg selv ved å utfordre og støtte deg slik at du når dine treningsmål. Henrik er spesielt interessert i gymnastics og kroppskontroll og konkurrerer selv aktivt i CrossFit.

Henrik er privatpraktiserende naprapat. Han tar imot pasienter med og uten henvisning og helseforsikring.

117389645_3168386976610951_7846343452307003696_o

Timeplan