Vilde Sørlie Paulsen

NISJE: STYRKELØFT/CROSSFIT/MENTALTRENING

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Årsstudium i Idrett (2014)
  • Sertifisert Personlig Trener, AFPT (2015)
  • TRX trainer (2016)
  • Eleiko Kettlebell Trainer (2017)
  • Eleiko Weightlifting level 1 (2018)
  • Mental Trener nivå 1
  • Raw Performance (2018)
  • CrossFit L1 (2019)
 • Min filosofi

  Whether you think you can or you think you can´t, you´re right

 • Meg som coach

  Jeg er utdannet personlig trener gjennom AFPT, og har siden 2015 hatt gleden av å hjelpe hundrevis av mennesker, både mosjonister og idrettsutøvere, med å nå målene sine. Jeg brenner for at du skal kjenne på bevegelsesglede og fremgang, og enten du ønsker å forbedre teknikk, bli råere på å sette deg mål eller få mer struktur på treningen din, så kan jeg være støttespilleren din på veien. I tillegg er jeg sertifisert mental trener og kan hjelpe deg med mental råskap - en ingrediens som er avgjørende for at du skal bli den beste versjonen av deg selv!

  Jeg skreddersyr treningen etter dine behov, dine mål og preferanser, og sammen skal vi få deg dit du vil, uavhengig av utstyr og forutsetninger.

 • Treningsbakgrunn

  • Toppidrettsutøver i alpint
  • Trent styrkeløft siden 2014
  • Trent vektløfting siden 2015
  • Trent CrossFit siden 2018
Vilde

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier