Synne Krokstad

NISJE: CROSSFIT

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Utdannet spesialist i bevegelsesvitenskap 
  • Årsstudium ernæring og helse 
  • Snart ferdig utdannet-  faglærer i kroppsøving og idrett
  • CrossFit Level 1, CrossFit Gymnastics 
  • Coach CrossFit Gamlebyen, 2019 - 
  • Coach CrossFit MaxPuls 2015-2016
 • Min filosofi

  Jeg tilrettelegger treningsprogram ut fra kundens behov og mål, og har alltid riktig teknikk og utførelse i fokus. Jeg ønsker at mine kunder skal ha det gøy når de trener, og de vil derfor få en variert treningshverdag. Uansett treningsbakgrunn, er jeg på DITT LAG, og vil hjelpe deg mot DINE MÅL.

 • Meg som coach

  Jeg kan tilrettelegge trening for deg slik at vi kan jobbe konkret for å nå dine treningsmål. Jeg tilbyr nøye oppfølging og tilbakemeldinger, i tillegg til variert, funksjonell og utfordrende programmering. 

 • Treningsbakgrunn

  • CrossFit Regionals, individual, 2018
  • x2 CrossFit Games, Teams 2017 og 2019
  • x2 CrossFit Regionals, 2017 og 2018
  • Norgesmester i Functional Fitness 2018
  • 3. Plass Aphrodite Games 2018
  • Trent CrossFit siden 2014 
  • Drevet med Friidrett på elitenivå frem til 2014
Synne

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier