Shiba Ahmadi

NISJE: Funksjonell trening / basket

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Sertifisert Personlig Trener - Safe Educatio
  • Sertifisert kostholdsrådgiver - Safe Education
  • Toppidrett Lørenskog VGS
  • Performance Basketball Coach, Skjetten Basketball Klubb
 • Min filosofi

  ???

 • Meg som coach

  Trenger du hjelp til å komme i gang med trening for første gang, vektnedgang, hjelp til gjenopptrening etter skade eller skadeforebyggende trening? 

  Jeg er utdannet personlig trener fra Safe Education og har lang erfaring innen trening og idrettsbransjen, som personlig trener, kostholdsveileder og som performance coach for ulike basketball toppidrettslag. 

  Til daglig jobber jeg med mange ulike kunder, i ulike aldre. Jeg hjelper unge idrettsutøvere som ønsker bedre spenst og koordinasjon, hverdagsmosjonister og eldre, samt kunder som ønsker å komme i gang med funksjonell trening som CrossFit for første gang, og de som ønsker og lære vektløfting. 

  Jeg driver selv med CrossFit og vektløfting i tillegg til å spille basket i eliteserien. Jeg elsker hvordan trening, og særlig CrossFit bringer mennesker sammen på tvers av alder og treningsbakgrunn.

 • Treningsbakgrunn

  • 4 år med basket i eliteserien i Norge

  • Spilt basket hele livet

  • Drevet med styrketrening i over 8 år

  • Trent CrossFit og vektløfting siden 2017

Shiba

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier