Nathalie Moen Balhald

NISJE: Styrkeløft, fitness, løping, vektløfting

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Sports Trainer 1 (2017, Australia)

  • Advanced Dry Needling (2017, Australia)

  • Functional and Kinetic Treatment with Rehab (2017, Australia)

  • Bachelor of Chiropractic Science og Master of Chiropractic Science

 • Min filosofi

  ???

 • Meg som coach

  Med en markant sportslig bakgrunn stiller jeg med bred kompetanse særlig på styrkeløft-trening og vektløfting, men har også stor kompetanse innen løping: både sprint, terskel- og utholdenhetstrening, som kan øke eksplosivitet for deg som vil løfte tyngre, eller øke toleranse for å yte hardere på lengre økter. Jeg har coachet individer til å slå nasjonale rekorder innen styrkeløft, og vært trener for grupper med yngre utøvere innen friidrett.

  Jeg tilrettelegger treningsmengde- og intensitet individuelt basert på hvilke mål man har. Jeg stiller meg tilgjengelig som coach på flere plattformer, om man har spørsmål eller ønsker å endre noe i programmet fortløpende. Jeg har ambisjoner om å gjøre treningsopplevelsen din så minneverdig som mulig, med gode resultater og mye glede.

 • Treningsbakgrunn

  • Styrkeløft-utøver i 57kg klassen, hvor jeg tok to verdensrekorder i 2016: markløft (175kg) og totalen (145kg knebøy + 70kg benk + 175kg markløft)

  • Deltatt i vektløfting stevner i Australia (PB's: 63.5kg snatch og 90kg clean & jerk)

  • Tidligere fotballspiller for Trondheims-Ørn og U17-landslag for Norge

  • Konkurrerte i friidrett i en lengre periode, med hovedfokus på sprint og lengde

  • Deltok i Bikini Fitness konkurranse i 2015, hvor jeg plasserte nr. 4 (NSW State Championships i Australia)

Nathalie

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier