Marita Næss

NISJE: CROSSFIT / ERNÆRING

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
  • Kostholdsveilending
  • Total Coaching
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Bachelor i Ernæring 
  • CrossFit level 1 coach
 • Min filosofi

  Det skal være enkelt å leve sunt

 • Meg som coach

  Min største lidenskap er å finne en enkel måte å leve en sunn livsstil på. Det skal være gøy, ikke føles ut som en byrde. Som coach er jeg en energisk og positiv støttespiller for deg som ønsker å nå dine mål.
  Med mye erfaring ved å jobbe målrettet innen toppidrett og trening, ønsker jeg nå å kunne hjelpe andre med det samme. Etter dine ønsker og mål, vil jeg hjelpe deg til å føle mestring og glede med treningen.
 • Treningsbakgrunn

  • Toppidrettsutøver
  • Trent CrossFit siden 2016
  • Top 10 CrossFit Open 2018
  • Top 6 plassering NM, Functional Fitness 2018
  • 1.plass French Throwdown RX 2018
  • Top 10 European Championship 2018
  • Tidligere friidrettsutøver
  • 1.plass NM 60m (16 år) 
  • Tidligere håndballspiller i 13 år
  • Elite nivå, aldersbestemt landslag/regionslag håndball
Marita

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier