Marit Årdalsbakke

NISJE: VEKTLØFTING/LIVSTILSENDRING

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
  • Kostholdsveilending
  • Total Coaching
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Precision nutrition Level 1 Certification. 
  • Trener 1 Vektløfting - Norges vektløfterforbund.
  • Årsstudium Norges Idrettshøgskule, Bachelor i Fysioterapi.
 • Min filosofi

  Eg ønsker å ha eit samarbeid med min kunde for å nå hans/hennes mål. Eit samarbeid kor kommunikasjon og læring er viktig. Min coaching metode er basert på refleksjon over eigen teknikk, kommunikasjon med trenar som kordan ei økt/øving/løft føltes. Lære å kjenne seg sjølv og bli sjølvstendig på trening. Eg vil bidra som ein vegleiar og hjelp på å nå måla dine. Men det er du som må gjere jobben og komme deg dit, eg kan hjelpe deg med råd, kunnskap og vegleiing. Etter at kunden min har trent med meg i ein periode vil eg at dei skal kunne vere kapable til å trene på eiga hand, lytte til eigen kropp og kommunisere dette for å justere treninga i tide for å unngå skadar.

 • Meg som coach

  Vektløfting er min største lidenskap som trener. Jeg har også mye kunnskap og erfaring innen generell styrketrening, rehabilitering, prehab trening og livsstilsendring med kostholdsveiledning.

  Jeg er en lidenskapelig coach som synest det er veldig inspirerende å se fremgang hos mine kunder. Noe av det beste jeg vet er å trene kunder som oppnår mestring og glede gjennom trening. Har du spesifikke mål innen vektløfting eller crossfit har jeg mye erfaring med programmering for å oppnå bedre teknikk og progresjon i løftingen.

 • Treningsbakgrunn

  • Aktiv vektløfter på det norske landslaget
  • Konkurrert i vektløfting siden 2010.
  • 7 NM gull, 2 Nordisk meisterskap sølv
  • Konkurrert på 3 europeiske mesterskap og 1 verdensmesterskap i 2019.
  • Tidligere nasjonalt nivå i friidrett
  • Aktiv i friidrett til 23 års alder. 
  • Fotball i 12 år
  • Volleyball i noen år
Marit

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier