Maria Moen

NISJE: Crossfit / Ernæring

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
  • Kostholdsveiledning
  • Total Coaching
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Utdannet idrettsfysiolog
  • CrossFit level 1 coach
 • Min filosofi

  Min filosofi som coach er å få deg til å føle bevegelsesglede. I tillegg til å finne den livsstilen som passer den enkelte best. Da kan vi optimalisere hverdagen og veien til målet spesifikt for deg, dine forutsetninger og ønsker.

 • Meg som coach

  Jeg er idrettsfysiolog med 6 års utdanning, og kan tilby en faglig dybde med bred erfaring innen idrett og bevegelse. Jeg har forsket på optimalisering av både utholdenhetstrening og styrketrening. Mitt fagfelt er bredt og jeg kan hjelpe deg å ta steg i den retningen du ønsker.

  Jeg er en svært engasjert coach, som kan hjelpe deg med å optimalisere treningen din og nå de mål du setter deg. Mitt ønske er at du får en god opplevelse og relasjon til treningshverdagen.

 • Treningsbakgrunn

  • Danset i 13 år som ungdom
  • Spilt fotball i ungdomstiden i 8 år 
  • Trente og konkurrerte i turn i ungdomstiden i 6 år 
  • Variert styrke og utholdenhetstrening siden 2011
  • Trent CrossFit siden 2017
  • Konkurrert i CrossFit, Norwegian CrossFit Championship 2020
Maria Moen

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier