Jonas Nord

NISJE: VEKTLØFTING

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Eleiko – Weightlifting Level 1
  • Crossfit Level 1
  • Industri trä och Design
 • Min filosofi

  Teknik, teknik, teknik

 • Meg som coach

  Jag har alltid haft en passion till träning och redan som barn tränat extremt hårt vilket gjorde att kroppen och dess funktioner blev ett intressant ämne i väldigt tidig ålder. Jag har många års erfarenhet av lagidrott och individuell idrott på hög nivå.

  Jag har har ett skarpt öga för teknik och detaljer inom en mängd olika idrotter såsom tynglyftning, Crossfit, Ishockey, Fotboll, styrketräning och mycket mer. Jag hjälper dig med skräddarsydd programmering, teknikträning och uppföljning. Är du klar för att prova något nytt? Låt mig hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv!

 • Treningsbakgrunn

  • Ishockey - elitnivå
  • Fotboll - elitnivå
  • Crossift - tränat och tävlat sedan 2014
  • Tynglyftning – hela livet (RM, ØM, kvalificerad till NM)
  • Styrketräning – hela livet
  • Downhill/ XC cykling – 2005
Jonas Nord

Velg meg

Sosiale medier