Hanna Olsen

NISJE: Online Coach Ansvarlig / Livsstilendring / Styrke

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
  • Kostholdsveiledning
  • Total Coaching
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • Personlig Trener, AFPT
  • Bachelor I Retail Design
  • Master i Interiørarkitektur
 • Min filosofi

  Jeg tror at økt forståelse og kunnskap er nøkkelen til en langsiktig løsning hvor du presterer bra, lever bra og trives på veien til målene dine.

 • Meg som coach

  Jeg har flere års erfaring som online coach hvor min største lidenskap er å gjøre andre bedre og hjelpe andre å nå mål. Mitt spesialfelt er livsstilsendring og bedre rutiner for varig endring og bedre livskvalitet. Ellers har jeg god kunnskap og erfaring med økt styrke og endring av kroppskomposisjon. Dersom målet ditt er å bli sterkere, gå opp/ned i vekt, få mer overskudd eller bedre rutiner med mat og trening kan jeg hjelpe deg! Min rolle i Play er å være ansvarlig for Online Coaching, så spørsmål vedrørende det, hvilken coach som passer for deg eller om du ønsker å være en del av teamet kan du ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.

 • Treningsbakgrunn

  • Trent styrketrening i 10 år med varierende målsettinger innenfor muskelvekst og styrkeløft. Trener nå mer allsidig og inkluderer også løping, vektløfting og CrossFIT
Hanna2

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier