Cecilie Maria Bolander

NISJE: KAMPSPORT

 • Tilbyr følgende pakker

  • Treningsprogram
 • Utdannelse og sertifiseringer

  • 10 år med erfaring som Judo Instruktør
  • Performance Coach for Frontline Academy Oslo
  • Performance Coach
  • U14 hockey klubblag Regionstrener
  • Judo Region Øst Kursleder og seminarholder - tema kampsport
  • 10 år med erfaring som Judo Instruktør
  • Coach ved internasjonale Judekonkurranser
  • Årsstudium i design og kommunikasjon i digitale medier
  • Utdannet ved Norges Toppidrettsgymnas
 • Min filosofi

  Great things never come from comfort zones.

 • Meg som coach

  Jeg har mye, og variert, erfaring fra egen idrettskarriere som gjør at jeg kan sette meg særdeles godt inn i din treningssituasjon for å forstå dine mål og ønsker. Jeg bidrar med det lille ekstra du trenger av motivasjon for å komme i gang, og pusher deg akkurat nok slik at du oppnår det du ønsker både i daglige treningsforløp og gjennom hele treningsprogrammet. Da jeg til daglig jobber med en variert kundegruppe har jeg allsidighet som gjør at jeg kan tilrettelegge nøye ut fra dine preferanser.

  Jeg kan hjelpe deg som ønsker coaching og oppfølging for vektnedgang, økt muskelvekst, bedre kondisjon, og/eller mental trening. Uansett om du er idrettsutøver, en hardbarket hverdagsmosjonist som ønsker å bli enda tøffere, eller nybegynner og klar til å ta steget videre kan jeg hjelpe deg!

 • Treningsbakgrunn

  • MMA utøver
  • 16 år judo erfaring
  • 7 år på landslaget i judo
  • 6 år Brasiliansk jiu jitsu erfaring
  • Ranket nr. 2 i europa (Judo, EJU rankingliste)
  • 8 ganger norgesmester i judo
  • 2 ganger kongepokalvinner i judo
  • 2 plass i VM i Brasiliansk jiu jitsu
Cecillie Bollander

Tilbakemeldinger

Velg meg

Sosiale medier