Behandling

Naprapat Henrik Yttervik

117389645_3168386976610951_7846343452307003696_o

Biografi

Henrik er utdannet naprapat fra Naprapathögskolan i Stockholm, og utdannet personlig trener fra National Personal Trainer Institute i Florida. Henrik diagnostiserer, behandler og forebygger muskel- og leddplager og kombinerer det beste innen behandling og trening for å hjelpe deg på veien til en sterk og smertefri kropp.

Henrik jobber aktivt for at pasienter skal bli bedre og føle seg sterkere mens han legger stor vekt på en helhetlig forståelse av helse, velvære, skader og problemer. Målet med dette er at hans pasienter føler seg godt utdannet og bedre forstår sin kropp og skader.

Henrik ønsker å bidra til at du kan bli den beste versjonen av deg selv ved å utfordre og støtte deg slik at du når dine treningsmål. Henrik er spesielt interessert i gymnastics og kroppskontroll og konkurrerer selv aktivt i CrossFit.

Henrik er privatpraktiserende naprapat. Han tar imot pasienter med og uten henvisning og helseforsikring.

Hva gjør en naprapat?

En naprapat behandler muskel- og leddplager, både akutt og kronisk. Gjennom en ortopedisk undersøkelse, og med utgangspunkt i pasientens anamnese (pasientens historie), skaper naprapaten en behandlingsplan for smertelindring, gjenopptrening og forebygging av underliggende årsaker, med mål om en sterk og smertefri kropp.

Første behandling varer i 40 minutter og vil først og fremst benyttes til å kartlegge dine symptomer og historikk, etterfulgt av en ortopedisk undersøkelse for å sette en diagnose og utvikle en behandlingsplan. Behandlingen går ut på å minske smerten, for å så lære kroppen din et nytt og sterkere bevegelsesmønster.

Vi behandler

  • Smerter i ledd og muskler
  • Rehabilitering av skader
  • Smerte i rygg/korsrygg
  • Skuldersmerter
  • Smerte under trening
  • Bevegelsesfrykt